Invändig och utvändig målning Växö

Vi utför måleriuppdrag både inomhus och utomhus. Vi hjälper ofta till att kvalitetsbedöma och ge råd om hur t.ex. nya eller gamla utomhusfasader, slitna och dåliga underlag ska bearbetas. Växjö Måleriservice ska vara de modernaste och effektivaste måleriföretaget i södra Sverige. För att bli det så måste vi göra detta tillsammans, Det spelar ingen roll om man jobbar på kontoret, eller som målare, tillsammans ska vi lyckas. Invändig och utvändig målning Växjö

Vi håller oss ständigt uppdaterade om de nya material, färger och tekniken som krävs för att erhålla den bästa kvalitén. Vår personal trivs och även fast byggbranschen är stressig så gäller det att hitta glädjen i det vi håller på med. Med glädje klarar vi allt! Att man ska må bra och ha kul på jobbet har varit två viktiga framgångsfaktorer för oss inom företaget. Vi ser oss som ett företag där alla ställer upp för varandra.

EN ERFAREN MÅLERIFIRMA SOM MÅLAR OCH TAPETSERAR BOSTÄDER, KONTOR OCH ÖVRIGA LOKALER I HELA SMÅLAND.

Vi utför måleriuppdrag både inomhus och utomhus. Vi hjälper ofta till att kvalitetsbedöma och ge råd om hur t.ex. nya eller gamla utomhusfasader, slitna och dåliga underlag ska bearbetas.

För att kunna utföra specialuppdrag som t.ex. snickeri, kakel och klinker, golvslipning och saneringsuppdrag arbetar vi även med våra duktiga samarbetspartners.

Telefon

0470-910 11

e-post

info@vaxjomaleriservice.se

Adress

Arabygatan 19, Växjö

Företaget

Växjö Måleriservice AB